• onverhoopt een deukje opgelopen?

  • van nieuwe tot klassieke automobielen welkom!

  • vakbekwaam in het herstel van hagelschade

  • Lakschade? Voordelig en snel met een prima eindresultaat

  • Een strakke handelsvoorraad? Wij zijn u graag van dienst!

  • werkplaats in Emmen op afspraak

  • Spotrepair, klein cosmetisch schadeherstel

Krassen verwijderen auto

Kleine krasjes en deukjes doen afbreuk aan het aanzicht van uw auto. Zonde, want het verwijderen van kleine schades is voor een expert een kleinigheid en de kosten vallen erg mee!

Autokrassen snel en onzichtbaar verwijderen

Een kras op de auto door bijvoorbeeld het schampen van een paaltje, het langsschuren van een winkelwagentje of een kleine parkeerschade? Wij kunnen dit veelal goed herstellen met professionele technieken en een blijvend goed resultaat halen.

Meer dan 25 jaar ervaring in auto uitdeuken en lakschadeherstel

Wij zijn expert in het weer in optimale staat brengen van uw auto. Kleine deukschade kunnen wij zonder te spuiten perfect uitdeuken en ook gebruiken we spotrepair om kleine krassen op auto’s te verwijderen.

Spotrepair is goedkoper

Bij een kras of scheur op een deel van de auto, zoals portier, flanken of een bumper, wordt bij een autoschadebedrijf meestal het onderdeel van de auto gedemonteerd en in zijn geheel gespoten. Vervolgens moet het onderdeel opnieuw gemonteerd worden. Al met al een behoorlijke klus en het kost veel materiaal en tijd voor een relatief kleine schade. Bij spotrepair wordt alleen de kras of de beschadiging zelf gespoten. Hierdoor kost de reparatie veel minder tijd en materiaal, waardoor het verwijderen van de kras veel goedkoper uitvalt.

Actief in Drenthe en Groningen

Wij zijn vooral actief in Drenthe en Groningen. Voor veel autobedrijven verzorgen wij klein schadeherstel, maar ook particulieren weten ons bedrijf in Emmen te vinden.

Is de kras op uw auto geschikt voor onze aanpak?

Wilt u weten of wij de krassen op uw auto kunnen verwijderen en wat de kosten zullen zijn? Neem gerust contact met ons op! U kunt via WhatsApp of mail foto’s sturen, zodat wij een inschatting kunnen maken. Kijk eens op onze tarievenpagina voor onze gunstige prijzen en bij resultaten om te zien hoe wij een kras, scheur of deuk perfect kunnen verwijderen.

Voor meer informatie of een afspraak:

(+31) 06 53 50 12 64
Werkplaats adres (op afspraak) Nijverheidsstraat 12
7815 HV Emmen
T: (+31) 06 53 50 12 64
E: info@uitdeuktechniek.com
Postadres Rusken 31
7873 DA Odoorn
BTW nr: 1027.83.767.B01
KvK nr: 040 59 877