• onverhoopt een deukje opgelopen?

  • van nieuwe tot klassieke automobielen welkom!

  • aluminium motorkap, herstel zonder spuiten

  • Lakschade? Voordelig en snel met een prima eindresultaat

  • Een strakke handelsvoorraad? Wij zijn u graag van dienst!

  • werkplaats in Emmen op afspraak

  • Spotrepair, klein cosmetisch schadeherstel

Niels Kimmel

Doordat ik van  jongst af aan weg ben van alles wat rolt en rijdt was het een logische keuze om de opleiding motorvoertuigtechniek te kiezen,  nadat dit was afgerond leek mijn interesse voor het autoschadeherstel-vak gewekt, dus ook nog 4 jaar aan de studie voor het behalen van het vakdiploma ‘Eerste Schadehersteller’ met daarna nog vele vakgerichte cursussen. Ik heb jaren gewerkt als autoschadehersteller/plaatwerker, autoschade-calculator en werkplaatschef, waarna ik vervolgens  in  1999 een eigen onderneming heb gestart onder de naam Kimmel Schade Service met als specialisatie het ‘uitdeuken zonder spuiten’  en Spotrepair.

Ik ben een doener, geen vage praatjes maar handen uit de mouwen. ik leg de lat hoog wat de kwaliteit van mijn werk betreft, wil dan ook graag het maximale behalen.

Heeft u vragen of wilt u weten wat ik voor uw voertuig kan betekenen?  Bel, WhatsApp of Mail gerust uw vraag, of kom eens langs om te informeren naar de mogelijkheden en voor een vrijblijvende prijsopgave! Van maandag t/m woensdag plannen we het werk bij de bedrijven op locatie, op donderdag (ook donderdag-avond) en vrijdag in onze werkplaats in Emmen.

Voor meer informatie of een afspraak:

(+31) 06 53 50 12 64

Hardlopen en uitdeuken!
Werkplaats adres (op afspraak) Nijverheidsstraat 12
7815 HV Emmen
T: (+31) 06 53 50 12 64
E: info@uitdeuktechniek.com
Postadres Rusken 31
7873 DA Odoorn
BTW nr: 1027.83.767.B01
KvK nr: 040 59 877