• onverhoopt een deukje opgelopen?

  • van nieuwe tot klassieke automobielen welkom!

  • vakbekwaam in het herstel van hagelschade

  • Lakschade? Voordelig en snel met een prima eindresultaat

  • Een strakke handelsvoorraad? Wij zijn u graag van dienst!

  • werkplaats in Emmen op afspraak

  • Spotrepair, klein cosmetisch schadeherstel

Spotrepair Drenthe

Bij kleine lakschade aan uw auto is spotrepair dé oplossing om uw wagen weer in perfecte staat te brengen. In Drenthe is Kimmel Schadeservice een goed adres voor een vakkundig uitgevoerde spotrepair.

Voordelen van Spotrepair

  • Kosten van spotrepair liggen lager dan bij traditioneel schadeherstel
  • De originele lak blijft gehandhaafd op een groter gebied
  • Spotrepair kost minder tijd en is voordeliger
  • Milieuvriendelijker door gebruik van minderschadelijke stoffen

Spotrepair-specialist in Drenthe

Wij zijn al meer dan 25 jaar actief in het perfect herstellen van kleine schades aan voertuigen. Veel bedrijven en particulieren uit Drenthe, maar ook uit het hele land en zelfs daarbuiten, maken al gebruik van onze expertise in het uitdeuken zonder spuiten. Daarnaast hebben we onze werkplaats sinds 2015 ook ingericht om een perfecte spotrepair te kunnen uitvoeren. Wij zijn uitsluitend tevreden met een hoog haalbaar resultaat. Wij willen ons dan ook graag onderscheiden als een kwalitatief goede spotrepair-specialist voor Drenthe. Kijk eens bij onze resultaten voor voorbeelden van door ons afgeronde spotrepair-opdrachten.

Wanneer is spotrepair de oplossing?

Helaas is niet elke kras of beschadiging geschikt voor reparatie door spotrepair. Deze techniek werkt voor kleine schades, qua oppervlakte niet groter dan een A4 papiertje. Grotere oppervlakken kunnen door een schadebedrijf worden hersteld dat een groter deel van het voortuig zal spuiten.

Spotrepair-prijzen

Wij houden van duidelijkheid en zijn daarom transparant in de prijzen die wij rekenen voor onze diensten. Op onze tarievenpagina ziet u onze "vanaf" prijzen en bij het aannemen van uw opdracht geven wij een duidelijke prijsopgave.

Weten of uw schade geschikt is?

Uniek voor autoschadebedrijven is onze mogelijkheid tot het sturen van een WhatsApp-bericht. U kunt ons via dit handige communicatiemiddel foto’s sturen van de deuk, kras of scheur en wij reageren zo snel mogelijk of spotrepair óf uitdeuken zonder spuiten mogelijk is in uw specifieke situatie. Ook als u twijfelt, kunt u gerust contact met ons opnemen of kom naar onze werkplaats voor een vrijblijvende prijsopgave of beoordeling.

Voor meer informatie of een afspraak:

(+31) 06 53 50 12 64
Werkplaats adres (op afspraak) Nijverheidsstraat 12
7815 HV Emmen
T: (+31) 06 53 50 12 64
E: info@uitdeuktechniek.com
Postadres Rusken 31
7873 DA Odoorn
BTW nr: 1027.83.767.B01
KvK nr: 040 59 877