• onverhoopt een deukje opgelopen?

  • van nieuwe tot klassieke automobielen welkom!

  • vakbekwaam in het herstel van hagelschade

  • Lakschade? Voordelig en snel met een prima eindresultaat

  • Een strakke handelsvoorraad? Wij zijn u graag van dienst!

  • werkplaats in Emmen op afspraak

  • Spotrepair, klein cosmetisch schadeherstel

Spotrepair Groningen

Kleine lakschade aan uw voertuig, zoals bijvoorbeeld een kras, scheur of een deuk? Het oppervlak is niet groter dan een A4? Dan is herstel door spotrepair een goede optie! Wij willen ons dan ook graag onderscheiden als een kwalitatief goede spotrepair-specialist voor Groningen. Kijk eens bij onze resultaten voor voorbeelden.

Spotrepair is goedkoper en mooier!

Bij lakschade wordt traditioneel vaak een groot deel van het voertuig gespoten. Bij een kras op de bumper is het bijvoorbeeld vaak zo dat de gehele bumper wordt gedemonteerd en gespoten. Voor een portier geldt hetzelfde. Bij spotrepair wordt het gebied dat wordt gespoten zo klein mogelijk gehouden. Hierdoor blijft de lak op een groot deel van de auto origineel, wat natuurlijk mooier is. Ook is er minder tijd voor nodig, omdat het onderdeel niet gedémonteerd en gemónteerd hoeft te worden. Minder tijd en materiaal, logisch dus dat de kosten ook lager zijn!

Voor Groningen zijn wij de specialist

Spotrepair is specialistisch en zeer nauwkeurig werk. Wij zijn al meer dan 25 jaar actief in herstel van kleine schades aan voertuigen door heel Nederland. Vooral in Noord-Nederland, Drenthe en Groningen, hebben we voor honderden klanten hun voertuigen keurig hersteld. Wij hebben de naam zeer kritisch te zijn en daar zijn we trots op! Wij willen ons dan ook graag onderscheiden als een kwalitatief goede spotrepair-specialist voor Groningen en Drenthe.

Prijzen voor spotrepair

Wij werken met duidelijke "vanaf" prijzen bij spotrepair en onze andere diensten. Zie daarvoor onze tarievenpagina. Wij kunnen u vooraf een duidelijk beeld geven van de te verwachten kosten. U kunt ons bijvoorbeeld via e-mail of WhatsApp foto’s sturen op basis waarvan wij kunnen aangeven of de schade door middel van spotrepair is te repareren en wat de kosten ongeveer zullen zijn.

Een uitdaging voor ons?

Neem gerust contact met ons op als u een opdracht voor ons heeft. Spotrepair wordt uitsluitend in onze eigen werkplaats uitgevoerd, deze is er volledig op ingericht, zodat er een optimaal resultaat behaald kan worden. Mail, bel of app ons gerust voor vragen of een afspraak.

Voor meer informatie of een afspraak:

(+31) 06 53 50 12 64
Werkplaats adres (op afspraak) Nijverheidsstraat 12
7815 HV Emmen
T: (+31) 06 53 50 12 64
E: info@uitdeuktechniek.com
Postadres Rusken 31
7873 DA Odoorn
BTW nr: 1027.83.767.B01
KvK nr: 040 59 877